Det kan være hvem som helst

For en stund siden skrev jeg et lite innlegg der jeg sa jeg ville gi en krone for hver ny følger jeg fikk på min blogg, til Barnas Trygghet. Det ble ikke noen nye følgere, men jeg har ved to anledninger gitt noen kroner og håper at flere vil bidra.

I RingeriksAvisa har de skrevet et innlegg om ei jente som er misbrukt i flere år av sin stefar. Dette skal å ha skjedd mens jenta lå i mellom moren og stefaren. Det sies at mor skal ha sovet mens dette har pågått. Nå tråkker jeg nok inn på et farlig tema, når jeg med mine meninger mener at ingen mor med vettet i behold ville klart og sove seg igjennom noe så diskasting og motbydelig, som denne moren påstår at hun har gjort. Nå skal det skrives at jeg ikke kjenner til hele denne saken, men jeg mener oppriktig at det burde tass opp at mor trolig latt dette skje med viten og vilje. Derfor jeg tørr påstå det er fordi mor ikke har forlatt denne mannen etter at det er blitt kjent at han har forgrepet seg på hennes datter.

Har vi et bra nok rettssystem i Norge i dag? Får straffedømte den straffen de fortjener?
Mitt svar her er: Så absolutt ikke når denne mannen i flere år har forgrepet seg på ei 14 år gammel stedatter. Og trolig kanskje når hun var enda yngre. Straffen denne faren fikk henger virkelig ikke på greip, etter min mening.
I Ringerike tingrett ble han dømt til 1 år og 4 måneder. Han skal betale jenta et oppreisningsbeløp på 150.000 kroner. Hva er 150.000 kroner for noen som trolig vil slite resten av sitt liv.
Jeg vil heller ikke gi Erna Solberg og den nåværende regjeringen all skyld for det Norske rettsvesen feil og mangler. Disse straffene har også vært under Arbeider Partiets regjering. MEN det nåværende regjerning nå kan gjøre er å gå inn og se over det norske rettssystemet og gjøre noe med det. 


På grunn av flere slike saker er det bra vi har denne stiftelsen som Barnas trygghet. De klarer å avdekke stygge planlagte overgrep før de skjer. Dette kan vi følge på facebook siden deres ( https://www.facebook.com/Barnastrygghet/?fref=ts ), der de legger ut saker som fortsetter og ryste meg langt inn i sjela. 

Her om dagen fulgte de etter en mann i 30 årene som er bosatt i Troms, fra han landet på Gardemoen, tok toget inn til Oslo. De i Barnas trygghet konfronterte ikke mannen fra Troms før han var på den plassen han hadde avtalt å møte det barnet som er på Barnas Trygghet sin falske profil. Så en gang til vil jeg si takk til de som jobber bak denne organisasjonen, de fikk nok en gang hindret et overgrep mot barn, så i stedet for at denne 30 åringen havnet sammen med en mindreårig ble han sendt rett på politihuset, Der han fikk en helg på et betong gulv med ståldører.

Jeg vet jeg kan virke veldig ivrig rundt dette temaet. Og det har mye og gjøre av at jeg selv har vært den omsorgspersonen som overså alle de klare tegnene til at noe ikke stemte. Jeg vil senere skrive om det kapitelet i livet mitt, som jeg må si er noe jeg angrer mest på. Og som ikke går an og gjøre om på i dag, fordi vårt rettssystem ikke tillater det.  

For hver ny person som kommenterer dette innlegget fra i dag, fram til klokken 18.00 i morgen kveld, vil jeg gi 1 krone.


Jeg håper flere en meg vil bidra til at Barnas Trygghet, kan fortsette og reise rundt i Norges land, å avdekke disse mennene. Det koster å komme seg fra A til Å, med bil, tog og eventuelt fly og båt. De har brukt mye av sine private midler, og håper nå på at folk vil være med å bidra i den gode jobben de gjør.

Mitt bidrag denne gangen ble

3 kommentarer

Marit

19.03.2017 kl.16:07

Det er mange slik mødre/omsorgspersoner der ute, som påstår at de ikke har visst noe. Jeg kan ikke forstå hvordan det er mulig!

apelone

19.03.2017 kl.18:45

Hei Marit.
Det er veldig skremmende :-(

Apelone

20.03.2017 kl.16:41

To kommentarer på innlegget mitt, i følge det jeg skrev ville jeg gi 1 krone for hver melding.

Jeg vippser 50,- over

Alle bidrag kommer nok godt med.

Skriv en ny kommentar

apelone

apelone

41, Stavanger

Håper dere vil liker bloggen min. Jeg er en dame som sitter inne med mye vonde og gode hendelser som har preget livet mitt. Gjennom denne bloggen ønsker jeg å dele utvalgte hendelser som har vært med på å forme meg til den personen jeg er i dag. Jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen en liten kommentar, når du er innom. Ønsker dere alle en fin dag

Kategorier

Arkiv

hits